HOME | NIEUWS | CONTACT | LINKS

ACD

GEZONDHEID

Raad van Beheer

Helpende handen gezocht voor onze evenementencommissie

Helping Hands

Linsey Teuben heeft aangegeven met haar activiteiten voor de evenementen van onze rasvereniging te gaan stoppen. Linsey heeft het te druk met haar huidige werk en kan het niet langer combineren. We hebben begrip voor haar besluit en willen Linsey bedanken voor haar inzet en goede werk.

Wilbert Looijaard, onze secretaris, zal haar taken tijdelijk waarnemen, maar hij kan dit niet alleen. We zijn dus naarstig op zoek naar iemand die graag een actieve bijdrage wil leveren aan het (mee) organiseren van leuke activiteiten voor onze vereniging.

Of je nu een mooi plekje kent waar we kunnen wandelen, een goed idee hebt voor een workshop, of gewoon van Cattles en van gezelligheid houdt, we kunnen je hulp echt goed gebruiken.

Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen? Neem dan contact met ons op via secretarisacdvn@gmail.com. Ook voor vragen of aanvullende informatie zijn we telefonisch te bereiken op: 06 - 46 24 73 04.

Snertwandeling op 7 januari 2018 in het Drents-Friese Wold

Graag willen we jullie uitnodigen voor de snertwandeling van de ACDVN.
Zoals beloofd spreken we dit keer in het Noorden van het land af:
We pakken de Natte Neuzen route in het Drents-Friese Wold.

Klik HIER voor meer info over de snertwandeling.

Cattle Dog Doe Dag

cattle_dog_doe_dag

In plaats van de Clubmatch hebben we een leuke Doe Dag georganiseerd voor baas en hond op
25 november a.s. in het Dogcenter, Jan Stuversdreef 4 in Kerkwijk (hal 1). Aanvang: 10:00 uur. Entreeprijs: 10 euro p/p (niet leden 12,50 euro p/p). Kinderen en honden gratis entree.

Desiree Lievens van De Hondenacademie / Kwispeltijd komt een lezing geven over vuurwerkangst en ze geeft een workshop Dogdance. Ook zijn er diverse fun-trainingen. Dus voor ieder wat wils.

Rond 16:00 uur sluiten we de dag af. We hopen dat je erbij kunt zijn en we nodigen je bij deze van harte uit. Ook niet-leden zijn welkom.

Aanmelden kan via de mail: evenementenacdvn@gmail.com.
Vermeld in je mail met hoeveel personen en hoeveel honden je wilt komen.
Klik hier voor meer informatie.

Vacature(s) Evenementencommissie

Vacature Evenementencommissie

Ga je met ons op avontuur?

De evenementencommissie zoekt versterking!
Of je nu een mooi plekje kent waar we kunnen wandelen, een goed idee hebt voor een workshop, of gewoon van Cattles en van gezelligheid houdt, we kunnen je hulp goed gebruiken.

Stuur je gegevens naar evenementenacdvn@gmail.com en we nemen contact met je op!

GEANNULEERD!!! Kampioenschaps Clubmatch

KCM

Beste leden,
Tot onze spijt hebben we het aantal verplichte inschrijvingen, om een Kampioenschapsclubmatch te mogen houden, niet gehaald. Om die reden zijn wij helaas genoodzaakt de Clubmatch van 25 november te annuleren.
We bekijken de mogelijkheid om de reeds gehuurde accommodatie alsnog te gebruiken voor het geven van een leuke workshop en/of lezing op 25 november a.s.
We hebben een poll: Klik op de link hieronder om je voorkeur voor een workshop aan te geven. We houden jullie op de hoogte. POLL >>>

Herfstwandeling

Graag nodigen we jullie uit voor onze Herfstwandeling, dit jaar in de Loonse en Drunense Duinen.

We verzamelen zaterdag 11 november om 11:00 op de parkeerplaats van restaurant De Roestelberg. Adres: Roestelbergseweg 2, 5171 RL, Kaatsheuvel.

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Linsey op nummer 0634874679. We hopen jullie daar te zien!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Australian Cattle Dog Vereniging Nederland

Vooraankondiging: We zijn ons ervan bewust dat dit een vrij zuidelijke locatie is, daarom zal de Voorjaarswandeling van 2018 op een locatie in Noord-Nederland worden georganiseerd.

Nieuwe secretaris

Nieuwe secretaris ACDVN
Wilbert Looijaard

9 april 2017

Vandaag is Wilbert Looijaard met een kleine meerderheid van stemmen tijdens de ALV verkozen tot onze nieuwe secretaris. Wilbert volgt Carlo Mertens op en stelt zich hier graag even
aan u voor
.

Peter Roomenburg liet weten af te willen treden als algemeen bestuurslid. Patrick van Weert neemt zijn taken tot de volgende ALV waar en is aangesteld als ad interim bestuurslid.

Zie ook Bestuur Mededelingen.

Opgelet !!! Wijziging e-mail secretaris

Het e-mailadres van ons secretariaat is gewijzigd in secretarisacdvn@gmail.com.
Wij verzoeken jullie dit aan te passen.

Foto's ACDVN voorjaarswandeling 2017

DNA-afstammingscontrole